Freiburg is een prachtige plaats binnen het Zwarte Woud, waardoor het een uitstekend idee is om daar een bezoek aan te brengen. U kunt er genieten van een heerlijk avontuurlijke dag uit, maar u kunt er daarnaast natuurlijk ook voor kiezen om de dieren te gaan bezoeken. Zo kiest u in Freiburg eenvoudig voor een dag voor het hele gezin.

Een ideale bestemming dus in het Zwarte woud waar je eenvoudig een hotel in Freiburg kan vinden.

Steinwasenpark Oberried

Allereerst is er het Steinwasenpark Oberried, waar u onder andere de mogelijkheid heeft om te genieten van een stoere wildwaterbaan. U kunt er een geweldige dag uit beleven met het gehele gezin, op ongeveer 12 kilometer afstand van het centrum van Freiburg, wanneer u in het Zwarte Woud verblijft.

Tiergehege Mundenhof

Iets dichterbij het centrum (ongeveer 5,5 kilometer) van Freiburg ligt de Tiergehege Mundenhof. Dit is een dierentuin die op een prachtige manier voor u is opgezet. Het mooiste is dat u bovendien gratis kunt gaan genieten van de dieren, aangezien het er niet nodig is om entree te betalen.
Tiergehege Mundenhof

Freiburger Münster

Binnen het centrum van Freiburg is het de moeite waard om een bezoek te brengen aan de Freiburger Münster. Dit is de hoofdkerk van de stad, die u al vanaf een grote afstand kunt zien staan. De kerk is 116 meter hoog en het geldt als een meesterwerk van de gotische bouwkunst, die al tussen 1270 en 1340 gebouwd werd.
Freiburg

Brouwerij Ganter

Gelegen in Freiburg is de brouwerij Ganter zeker een bezoek waard. Er zijn geleide bezoeken mogelijk van dinsdag tot vrijdag, waarbij je de hele bouwerij kan bezoeken. Zo kan je ook hun bier Urtrunk proeven.